PLANOVI DRAMSKE TRUPE „IŠTE POZOR“ IZ SONTE ZA NAREDNU SEZONU

APATIN KULTURA SRBIJA VESTI VOJVODINA

Dramska trupa će u novoj sezoni nastaviti humanitarnu akciju koju je započela pred početak leta kada su odigrane humanitarne predstave u Sonti i Svilojevu, a novac koji na kraju bude prikupljen biće uplaćen za obnovu od poplava. Akciju nismo završili zbog letnje pauze.

U petak,12. septembra, naš autorski tekst „Naša priča“ doživeće premijeru u novosadskom teatru „Džep“ koji je bio zainteresovan da postavi naše tekstove na profesionalnoj sceni. To je druga postavka nekog našeg teksta van naše dramske trupe, nakon što je naš tekst „Svet na kakav smo navikli“ postavljen na sceni OKC Apatin i predstavljaju nam potvrdu kvaliteta onoga što radimo.

Do kraja septembra, u Sonti je planiran pozorišni događaj u našoj organiziciji koji podrazumeva gostovanje obrenovačkog dramskog studija „Ćoše“ koju vodi glumica SNP-a iz Novog Sada Marija Medenica  sa predstavom „Kapetan Džon Piplfoks“ koja će predstavljati početak naše zajedničke saradnje, i obuhvatiti izvođenje predstava i radionica i razmenu iskustva.

Pre toga, naša trupa će gostovati sa predstavom „Naša priča“ na festivalu u Srpskoj Crnji, 21. septembra. U predstojećoj pozorišnoj sezoni takođe planiramo rad na novim predstava, proširivanje članstva i broja premijera, stoji u dopisu dramske trupe Ište Pozor iz Sonte.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.