ПИЦЕРИЈА НЕПТУН СЕ ПРИКЉУЧУЈЕ ХУМАНИТАРНОЈ АКЦИЈИ- КОМПЛЕТНУ ЗАРАДУ СА ВЕЧЕРАШЊЕГ КОНЦЕРТА ДОНИРАЈУ ЗА СВЕТЛАНИНО ЛЕЧЕЊЕ

APATIN DRUŠTVO SOMBOR VESTI

Угоститељски објекат пицерија “Нептун” из Апатина придружује се хуманитарној акцији и вечерашњем концерту бенда “Fish Vibe” у прикупљању новца за Апатинку Светлану Мирковић.

Сву зараду од продаје пића, током трајања концерта ова пицерија ће донирати Светлани за помоћ у лечењу од карцинома.

Ово је један од начина да поред бенда “Fish Vibe” који ће одржати концерт на главној улици и наш локал покаже солидарност. Одличан бенд и иницијатива коју су покренули ће сигурно окупити велики број људи, ми смо ту да их угостимо, а опет индиректно да зараду од те продаје усмеримо у хуманитарне сврхе, каже Зоран Шијан, власник Нептуна.
Он је позвао све госте локала и друге грађане да вечерас од 18 часова дођу у Нептун и плаћањем рачуна за поручено пиће учествују у акцији прикупљања помоћи. Иако је због епидемиолошке ситуације угоститељским објектима отежан рад, из овог локала поручују да су се на овај начин и у складу са својим могућностима придружили овој акцији.

Подсећамо, Kако би помогли у сакупљању новца за лечење Апатинке Светлане Мирковић, апатински бенд “Fish Vibe” ће вечерас од 18 сати, одржати концерт на главној улици код фонтане.

Фронтмен бенда Јосип Чапо позвао је Апатинце да дођу на концерт и донирају новац, а свој апел упутили су преко друштвене мреже Фејсбук. –Позивамо све суграђане да дођу на овај хуманитарни концерт и донирају средства. Свирку почињемо у 18 часова, а планирано је да траје до 21, каже Чапо. Према његовим речима на репертоару ће бити многобројне обраде новијих и старијих хитова од познатих страних извођача.

Нашој суграђанки Светлани Мирковић (1972) која је оболела од карцинома, потребно је још око 25.000 евра за лечење у Бечу које је заказано за 7. октобар.
Помоћ се може извршити уплатом на њен рачун (динарски: 160-6000000043015-14 и девизни: 160600000004304715) или лицититацијом за њу у Фејсбук групи „Буди хуман”.

Новац се може донирати и слањем СМС поруке: 788 на 3030.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *