PARTIZANU DERBI, MLADOST SE PREPORODILA

APATIN FUDBAL SOMBOR SPORT VESTI

OFK Mladost-apa je u meču 19. kola Bačke zone kao domaćin savladala ekipu Peporod iz Žednika sa 2:0. Mladost je trenutno na 7. mestu, a svoj naredni meč igra u Vrbasu protiv istoimene ekipe.

Bratstvo iz Prigrevice je na gostovanju u Pačiru ekipi Bačka uspelo da osvoji sva tri boda. Već u prvom poluvremenu prigrevčani su preko Makara i Divjaka došli do prednosti od 2:0, a gosti su tek u 90. minutu uspeli da smanje na 2:1. Narednog vikenda u Prigrevicu dolazi Polet iz Sivca.

Terekveš je na gostovanju u Gakovu osvojio 1 bod. Graničar je došao u prednost od 1:0, ali je Terekveš vrlo brzo preko Jelisavca izjednačio i postavio konačnih 1:1. Svilojevčani svoj sledeći meč igraju protiv ekipe Omladinca iz Deronja.

Jedinstvo sa Ribareva je u 14. kolu poraženo na gostovanju u Kolutu od svoj imenjaka sa 2:1.  Oni će u narednom kolu dočekati ekipu Metalca iz Sombora.

U međuopštinskom derbiju između Partizana iz Kupusine i Sonćanskog Dinama, domaćin je bio ubedljivo bolji i slavio sa 4:0. Kupusinci sledećeg vikenda idu u Lalić, dok će Sonćani bodove potražiti na svom terenu protiv ekipe OFK Šikara iz Sombora.