ОВОГОДИШЊИ ФЕСТИВАЛ УЛИЧНЕ ОДБОЈКЕ У АПАТИНУ НАЈМАСОВНИЈИ ДО САДА (ФОТО)

APATIN ODBOJKA SPORT VESTI

Одбојкашки клуб “Апатин” је у суботу организовао Међународни турнир у стрит волеју на којем је учествовала 431 екипа из 54 клуба. Око 2.500 дечака и девојчица из Србије, Хрватске и Босне и Херцеговине узраста од 8 до 16 година се такмичило у осам узрасних категорија, а утакмице су игране на 30 терена за мини одбојку у улици Српских владара и на Тргу “Никола Тесла”.

Од 11 па све до 20 часова одигране су укупно 572 утакмице, а победнцима на свим теренима су припале медаље, пехари и индивидуалне награде. Девојчице из Одбојкашког клуба “Апатин” су освојиле укупно шест медаља.

Треба напоменути да је “Street Volley Apatin” последњих осам година највећи турнир у уличној одбојци у Србији и региону, а овогодишњи је по броју екипа најмасовнији икада одржан до сада.

Фестивал одбојке је организовао Одбојкашки клуб “Апатин”, уз помоћ и подршку Покрајинског секретаријата за спорт и омладину, Одбојкашких савеза Србије и Војводине, Спортског савез Општине Апатин, компаније “Weber”, Дисконта пића “Слап”, предузећа “Био Пинћир”, “Едукалис” Београд и Скупштине општине Апатин.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.