OTVOREN PRVI SUPERMARKET IDEA U APATINU

APATIN DRUŠTVO VESTI

Kompanija IDEA je u petak, 20. decembra otvorila prodavnicu površine 1.200 kvadrata, u ulici Branka Radičevića bb,  opremljenu u skladu sa najsavremenijim standardima svetskog retail-a. Ovo je prva IDEA u Apatinu i po tipu će biti IDEA Super.

Svečanom otvaranju su prisustvovali g. Živorad Smiljanić, predsednik Opštine Apatin, kao i g. Nenad Petrov, Regionalni direktor maloprodaje.

Nova IDEA kupcima nudi bogat asortiman i omogućuje najkvalitetniju kupovinu na jednom mestu. Na odeljenju „zelene pijace“ svi kupci mogu da pronađu sveže voće i povrće po najpovoljnijim cenama. Iz ponude sveže hrane posebno ističemo gastro odeljenje sa velikim izborom svakodnevno pripremljenih specijaliteta, odeljenje mesare sa ponudom uvek svežeg mesa kontrolisanog porekla, delikatesa, torti i kolača kao i pekare sa tek ispečenim pecivom. Pored prehrambenih artikala kupce očekuje bogat asortiman kućnih potrepština, tekstila, tehnike, malih kućnih aparata, hemije i kozmetike, a sve u skladu sa njihovim potrebama i očekivanjima.

IDEA Apatin

IDEA je povodom svečanog otvaranja pripremila svojim sugrađanima brojna iznenađenja. U ambijentu dekorisanom u duhu novogodišnjih praznika mališane su animirali prepoznatljivi Kodi i popularni Štrumpfovi. Svakog stotog kupca IDEA će počastiti besplatnom kupovinom u periodu od 20. do 22.12. Dupli bodovi na Superkartici će se dobijati od 20. do 26.12., dok svi kupci sa računom preko 2.000 dinara učestvuju u IDEA Fun Box igri u kojoj svaki učesnik dobija poklon.

Ujedno je, u saradnji sa dobavljačima, najpoznatijim domaćim proizvođačima hrane i pića, organizovan veliki broj promocija praćenih bogatim degustacijama i brojnim poklonima.

Radno vreme IDEA prodavnice biće od ponedeljka do subote od 7.00 do 21.30 časova i nedeljom od 8.00 do 19.00 časova.

IDEA.jpg

U skladu sa svojom politikom društveno odgovornog poslovanja IDEA je odlučila da otvaranje objekta obeleži humanim delom. Tako je obradovala Crveni Krst Apatin donacijom namirnica u vrednosti od 100.000 dinara.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *