I DALJE BEZ PORAZA, PRIGREVČANI KORK BLIŽE PLASMANU U VIŠI RANG

APATIN RUKOMET SPORT VESTI

Na gostovanju u Bezdanu, u utakmici koja je više ličila na vaterpolo nego na rukometnu utakmicu, rukometaši iz Prigrevice savladali su ekipu Grafičara iz Bezdana 17:12 (12:06). Prigrevčani su u meč ušli motivisanije od domaćina i iz nekoliko dobrih prodora sa bekovskih pozicija podigli prednost na 12:6. Kiša na poluvremenu počinje sve jače da pada i stvara lokve koje otežavaju igru.

U drugom poluvremenu domaćin daje 6 a Prigrevčani 5 golova, to je bilo dovoljno da se zabeleži važan trijumf i upišu bodovi na gostovanju i da se učvrsti prvo mesto na tabeli. Najefikasniji u timu domaćina bio je Ćupurdija sa 5 golova, a u timu gostiju iz Prigrevice Lovrić i Đurasinović sa po 5 golova kao i golmani Čović i Ćeran. U sledećem kolu Prigrevčani pred svojom publikom dočekuju Vojput iz Subotice i pokušaće pobedom da overe titulu jesenjeg prvaka.

-Odigrali smo veoma teška utakmicu u još težim uslovima, ostaje nam još jedna u jesenjem delu prvenstva protiv veoma mlade ekipe koja je uvek bila nezgodan protivnik. Pozivam publiku da dođu u što većem broju i podrže momke u borbi za osvajanje jesenje titule. -rekla je za naš radio Milka Nikšić trener rukometaša Prigrevice.