ОТВОРЕН ПРВИ ХОТЕЛ ЗА ГУМЕ У АПАТИНУ

APATIN EKONOMIJA SOMBOR VESTI

Аутооптика и вулканизерска радња “С и У ТИМд.о.о Апатин је отворила први хотел за гуме у нашој општини, специјално место у којем можете оставити ваше летње или зимске пнеуматике у предстојећој летњој или зимској сезони.

Понуда Хотела за гуме подразумева следеће, за сет гума или четири пнеуматика чување током сезоне кошта само 1.000 динара. Пнеуматици се пре одлагања у складиште облажу заштитном фолијом како би спремни дочекали наредну сезону.

На простору од више стотина квадрата владају идеални услови за пнеуматике – суве, замрачене просторија са оптималним односом влаге. А ту је и вулканизерски сервис и аутооптика у коме врхунски обучени мајстори обављају поправку и замену гума, на брз и квалитетан начин.

Аутооптика и вулканизерска радња “С и У ТИМ” Доо Апатин, на локацији Нова бр.71 са новом опремом обавља све врсте монтажа и демонтажа гума, оптику и вулканизирање. Поред физичких лица сарађују са аутомеханичарским радионицама, техничким прегледима и другим правним лицима, а на прецизно центрирање трапа као и замену пнеуматика могу да рачунају власници мотора, путниких возила као и власници комбија и мањих теретних возила.

На располагању је и велики паркинг простор око самог објекта.

Више информација на број телефона +381 069 765-655 или на адреси “С и У ТИМ”, Нова 71, Апатин.

Радно време, радним данима од 08 до 16 часова, суботом од 08 до 13 часова.

Аутооптика и вулканизерска радња “С и У ТИМ” д.о.о Нова 71, Апатин.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.