ОПШТИНА И СПОРТСКИ САВЕЗ ПОДЕЛИЛИ 641 ТРЕНЕРКУ НАЈМЛАЂИМ СПОРТИСТИМА

APATIN SOMBOR SPORT SRBIJA VESTI

Спортског савез општине Апатин доделио је спортску опрему за најмлађе категорије спортиста наше општине. У име општине Апатин, 16 спортских клубова добило је 641 тренерку за своје спортисте узраста од 12 до 18 година. Свечаност је одржана у хали ОШ „Ж. Зрењанин“, а присуствовали су јој деца и тренери спортских клубова наше општине.

– Месецима смо се припремали за доделу, да обезбедимо спортске тренерке за све млађе категорије који су редовно у систему такмичења, марљиво и вредно тренирају и на тај начин представљају себе, свој клуб и општину Апатин. Задовољство ми је предати тренерима тренерке за младе спортисте, изјавио је на свечаности Радомир Радујко, генерални секретар Спортског савеза општине Апатин.

Додела је испланирана као вид захвалности за децу која воле спорт, вредно тренирају, постижу резултате и као подршка и подстицања да и даље уживају у спорту. Општина Апатин и Спортски савез ће и следеће године пратити рад спортских клубова и обрадовати младе спортисте сличним наградама.

– Знамо да има доста деце која су тек почела тренирати и нису још у редовном систему такмичења, али их нисмо заборавили. Вредноваћемо њихов рад следеће године и обрадовати их вредним поклоном, додао је Радомир Радујко.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *