ОПШТИНА АПАТИН РАСПИСАЛА КОНКУРС ЗА ФИНАНСИРАЊЕ ПРОЈЕКАТА ИЗ ОБЛАСТИ ЗАШТИТЕ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ

APATIN EKONOMIJA VESTI

Општина Апатин је расписала јавни конкурс за финансирање и суфинансирање програма и пројеката од јавног интереса, које реализују удружења из области заштите животне средине на територији општине Апатин у 2021. години, за шта је из буџета издвојено 800.000 динара.

На конкурс се могу пријавити удружења из области заштите животне средине, која су регистрована у Агенцији за привредне регистре, са седиштем на територији општине Апатин. Удружење које је носилац програма и пројекта, треба Статутом да препознаје подстицање и развоjзаштите животне средине.

Предлози програма морају се односити на следеће приоритетне области: подстицање унапређења рада удружења у области заштите животне средине, подизање нивоа свести јавности о заштити и унапређењу стања животне средине, активности које доприносе смањењу загађености животне средине, заштиту животиња, активности на решавању проблема напуштених животиња.

Пријаве се могу поднети до 25. марта 2021. године на писарници Општинске управе општине Aпатин, Српских владара 29. Додатне информације о конкурсу и документација доступни су ОВДЕ.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *