OO SNS APATIN: HVALA SVIM GRAĐANIMA NA VELIKOJ PODRŠCI NA PREDSEDNIČKIM IZBORIMA

APATIN STRANAČKA HRONIKA VESTI

Opštinski odbor Srpske napredne stranke iz Apatina danas je u svojim prostorijama održao konferenciju za medije na kojoj se govorilo o završenim predsedničkim izborima i postizbornoj situaciji u Srbiji. Pristutnim novinarima obratio se poverenik OO SNS Apatin, Milan Škrbić koji se ovom prilikom zahvalio svim građanima opštine Apatin koji su dali podršku Aleksandru Vučiću i poručio da su protestne šetnje u redu dokle god ne narušavaju bezbednost građana i njihove imovine. U nastavku teksta vam prenosimo saopštenje u celosti.

SAOPŠTENJE

Na konferenciji za medije održanoj 12.04.2017 godine, poverenik OO SNS Apatin Milan Škrbić, govorio je o održanim predsedničkim izborima i trenutnoj političkoj situaciji u Srbiji.

Podrška koju je na nedavno održanim predsedničkim izborima dobio Aleksandar Vučić u Apatinu je daleko najveća koju je jedan kandidat ikada dobio u našoj Opštini, pa slobodno mogu reći da je rezultat od 9798 glasova, istorijski. Treba istaći da je Aleksandar Vučić na ovim izborima bio predsednički kandidat ne samo Srpske Napredne stranke, već cele Vlade republike Srbije. Kao poverenik OO SNS Apatin mogu reći da smo zaista ponosni jer su građani ovom podrškom dali ne samo legitimitet novom predsedniku Srbije, već celoj Vladi.

Sve ovo ne bismo postigli bez drugih stranaka koje su podržale našeg kandidata, prvenstveno SVM iz Kupusine i Svilojeva, zatim SDPS-a, JS, SPS-a, PUPS-a, a takođe i onih koji nisu članovi niti jedne partije, ali su podržali Aleksandra Vučića kao nekog ko je savestan, vredan i odgovoran, a što je itekako pokazao u svom dosadašnjem radu. Ovo je prilika da se, u ime OO SNS Apatin, zahvalim svima onima koji su glasali za Aleksandra Vučića i prepoznali politiku koja vodi ka boljitku Srbije.

Pored podrške koju je dobio od skoro dva miliona građana Srbije, što je za rezultat dalo ubedljivu pobedu već u prvom krugu, određene političke partije žele zloupotrebom omladine na našim ulicama tu pobedu da ospore. Obzirom na moje dugogodišnje iskustvo u politici, daću sebi za pravo da javno kažem da su ovi protesti komični. Ono što je smešno u celoj priči je to da se narodu servira neistina kako su to spontane demonstracije, organizovane putem društvenih mreža. To je krajnje neozbiljno i vređa inteligenciju većine građana Republike Srbije, a koji su svoj glas dali Aleksandru Vučiću. Jedina demokratska revolucija koja može da se desi, koja je i poželjna i dozvoljena, jeste revolucija održana na dan izbora.

Devet dana od održanih predsedničkih izbora, isti su ponovljeni u Topoli, Kraljevu, Pančevu, Vršcu, Vrbasu, Zrenjaninu, Bačkoj Palanci i beogradskoj opštini Zvezdara. U uslovima kojih ste svi bili svedoci ovih dana, gde se poziva na linč svih onih koji drugačije misle od onih koji su na margini cenzusa, gde se zloupotrebljavaju studenti i omladina za ličnih interesa nekolicine potrošenih političara, narod je ponovo dao svoj sud o svemu. U prvom krugu, uslovno rečeno, pre devet dana, na mestima na kojima smo osvojili u proseku 53,84 odsto glasova, devet dana kasnije, osvojili 71,66 odsto glasova. Hvala još jednom svima na podršci koja je svakim danom sve veća.

OO SNS Apatin