„ОЛИМПИК“ ЗАВРШИО СЕЗОНУ ПРВИМ МЕСТОМ НА ТУРНИРУ У ПИВНИЦАМА

APATIN FUDBAL SPORT VESTI

Фудбалери „Олимпика“ рођени 2008. године учествовали су на турниру у Пивницама и предвођени телентованим стратегом Радетом Медићем, успели су да освоје прво место у конкуренцији десет екипа.

У групној фази „Олимпик“ је освојио прво место, а потом су апатински малишани у 1/4 финалу победили домаћине, у полуфиналу „Крила Крајине“ из Бачке Паланке а у финалном мечу су били бољи од екипе „Тврђава“ из Бача.

Овим турниром „Олимпик“ је завршио успешну сезону у којој је промовисао фудбал и свој град на најлепши начин. Из управе кажу да ће тако бити и у будућности и напомињу да клуб има велике амбиције, а у плану је формирање пионирске и кадетске селекције.

У протеклој сезони најважније успехе су оствариле генерације 2006 и 2007 у оквиру „Сос лиге будућих шампиона“, а треба истаћи и историјски трансфер Николе Скробоње из „Олимпика“ у београдски „Партизан“.

ФК „Олимпик“ се захваљује родитељима на подршци коју су пружали својој деци и клубу током читаве године. Припреме за нову сезону почињу 10. августа.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.