ОЛИМПИК- ГЕЛЕР ДЕБИТОВАО У БУНДЕСЛИГИ, АРСОВИЋ ПОТПИСАО УГОВОР СА СПАРТАКОМ

APATIN FUDBAL SPORT VESTI

Да се у школи фудбала Олимпик ради стрпљиво и студиозно потврђују лепе вести које ових дана стижу из Суботице и Немачке.

Вељко Арсовић изданак Олимпикове школе фудбала, бивши капитен Олимпикове генерације 2003 у петак је потписао стипендијски уговор са суперлигашем Спартаком из Суботице.
Вељко наступа за кадетску селекцију суботичана у којој је стандардни првотимац, а колико поверење у њега имају тренери Спартака доказ је да је Вељко капитен кадетске селекције Спартака.

Један од бисера Олимпикове школе је и Роберт Гелер. Дечак рођен 2004 године који је своје прве фудбалске кораке научио у Олимпику.
Њега је пут одвеу у Немачку , тачније у “цвајту” немачку другу лигу у којој успешно наступа за екипу Karlsruher SC ( Karlsrue ).
Да су квалитет и таленат који Роберт поседује одмах примећени, потврђује чињеница је да Немачки друголигаш још зимус потписао са Робертом стипендијски уговор, а претходног викенда Роберт је дебитовао у Бундеслиги за дечаке до 17 година, тј са две године старијим дечацима од себе.

Ово је само један од доказа како се ради у Олимпику, али исто тако очекује се још од неколико дечака који надолазе да наставе да промовишу свој клуб и град у будућности као што то чине Араовић и Гелер.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.