OKK APATIN OSVOJIO SREBRO

APATIN KOŠARKA SPORT VESTI

U nedelju je u ogranizaciji Omladinskog Košarkaškog kluba Apatin odigran turnir za mlađe pionire god 2006/07. Učestvovale su 4 ekipe, KK “Nika” iz Subotice, dve ekipe iz Sombora KK “Basket-plus” i KK “So-koš” i domaćin turnira OKK “Apatin”. U polufinalnim utakmicama sastali su se OKK “Apatin” i KK “Nika” , a nakon završetka utakmice domaćin je bio bolji i pobedio sa 44:24, dok je u drugom polufinalu KK “Basket-plus” slavio u gradskom derbiju sa 28:16 protiv ekipe “So-koš” .

Za treće mesto KK “Nika” je savladala ekipu KK”So-koš” sa 34:14 a u finalu KK “Basket plus” je bio bolji od OKK “Apatina sa 43:24.

.Konačan plasman izgleda ovako:
1. “Basket-plus”
2. Okk “Apatin”
3. KK “Nika”
4. KK “So-koš”

OKK Apatin, turnir u Apatinu (11) OKK Apati, turnir klinaca (1) OKK Apati, turnir klinaca (2) OKK Apatin, turnir u Apatinu OKK Apatin, turnir u Apatinu (1) OKK Apatin, turnir u Apatinu (2) OKK Apatin, turnir u Apatinu (3) OKK Apatin, turnir u Apatinu (4) OKK Apatin, turnir u Apatinu (5) OKK Apatin, turnir u Apatinu (6) OKK Apatin, turnir u Apatinu (7) OKK Apatin, turnir u Apatinu (8) OKK Apatin, turnir u Apatinu (9) OKK Apatin, turnir u Apatinu (10)