OKASTI KLJUČ MU UMALO DOŠAO GLAVE

APATIN VESTI ZANIMLJIVOSTI

Neimenovani muškarac u Kini (37) zaglavio je svoj polni organ u okasti ključ  malog promera (14), iz kojeg je morao da ga izbavi lokalni zubar.

Nesrećni slučaj dogodio se u junu, ali se za ovaj događaj saznalo tek nako što su društvenim mrežama krenule fotografije. Naime, muškarac se “zaigrao” i problem nije mogao da reši sam, pa mu je u pomoć priskočio zubar sa specijalnom malom bušilicom. Kako je već prošlo gotovo 17 sati, njgov polni organ bio je potpuno modar, piše britanski “Dejli mejl”.

saUktkpTURBXy8yZDM4NGYyNzdjYmU2MjgwYjNkZmMzNmE2ZWI2MDc3Ny5wbmeTlQLNAxQAwsOVAs0B1gDCw5UH2TIvcHVsc2Ntcy9NREFfLzFkNzRjYjQxNzA1OTUwNDM2NjI5Y2FiZDYwNmY1MGY2LnBuZwfCAA

Doktori i vatrogasci, koji su pokušavali da mu pomognu, nisu ništa mogli da učine.

Prema pisanju tamošnjih medija, muškarac je neženja koji živi u gradu Linhai. Ostalo je nejasno kako je tačno došao u ovako nezgodnu poziciju.

Doktori su najpre smatrali da treba da ga podrvnu operaciji, kako bi smanjili krvni pritisak pre nego što uklone alatku. Navodno su za pristanak zvali i njegove roditelje, koji su pristali, ali se nisu pojavili u bolnici da bi potpisali dokument.

peniszaglavio2 saUktkpTURBXy8yZDM4NGYyNzdjYmU2MjgwYjNkZmMzNmE2ZWI2MDc3Ny5wbmeTlQLNAxQAwsOVAs0B1gDCw5UH2TIvcHVsc2Ntcy9NREFfLzFkNzRjYjQxNzA1OTUwNDM2NjI5Y2FiZDYwNmY1MGY2LnBuZwfCAA

Zbog toga su u pomoć morali da pozovu vatrogasce, koji su stigli sa cirkularnom brusilicom. Međutim, nisu smeli da je upotrebe.

Tada su u pomoć priskočili zubari, čije bušilice imaju regulatore za hlađenje, zbog čega se metalni alat nije ugrejao. Nakon 30 minuta rada, neženja je oslobođen.hunkvaj2 hkv3