ODRŽANO MUZIČKO TAKMIČENJE “ZLATNI GLAS”

APATIN DRUŠTVO VESTI

Prvo mesto na muzičkom takmičenju osoba sa invaliditetom pod nazivom “Zlatni glas”, koje se osmi put održalo u Apatinu, osvojio je Zvonimir Gubinski iz Titela.

– Nagrada mi predstavlja veliko priznanje u životu. Iznenađen sam i presrećan što sam i ove godine pobedio. Ovo mi je drugi put da osvajam “Zlatni glas”. Veoma sam lošeg zdravlja, ali volja i upornost čine čuda – optimističan je Gubinski.

Drugo mesto, prema oceni  žirija, pripalo je Snežani Kovač iz Sonte, a treću poziciju zauzeo je Dinko Čulina iz Apatina.

Specijalnu nagradu dobio je Mihajlo Radović iz Sremske Mitrovice.

Brojne članove iz 6 društava sa teritorije Vojvodine pozdravili su sekretar Saveza za cerebralnu i dečiju paralizu Vojvodine, Ivan Zarić, te Marija Bogić, predsednik Društva za cerebralnu i dečiju paralizu opštine Apatin.

– Cilj manifestacije je promocija jednakih mogućnosti u iskazivanju talenata osoba sa invaliditetom. Nije bitan plasman. Bitno je druženje, a osmesi na licima najbolji su dokaz da je ovo manifestacija koju treba negovati i ubuduće – izjavila je Marija Bogić.

Organizatori ovogodišnje priredbe bili su Pokrajinski savez obolelih od cerebralne i dečije paralize “Suncokret” i Društvo za cerebralnu i dečiju paralizu opštine Apatin.

Veselin Mašić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *