ODRŽANE RADNIČKO-SPORTSKE IGRE U STONOM TENISU

APATIN DRUŠTVO VESTI

Ekipa Kancelarije za mlade opštine Apatin, koju su činili Miloš Đerić, Vitomir Guslov i Bogdan Cvjetićanin, učestvovala je na Radničko-sportskim igrama u stonom tenisu.

Učešće na takmičenju prijavile su svega četiri ekipe, po dve iz muške i ženske konkurencije, a prijateljski mečevi igrani su u prostorijama Stonoteniskog kluba.

Prvo mesto u ekipnoj konkurenciji pripalo je ekipi Kuglane “Elkop”, koja je pobedila ekipu Kancelarije za mlade rezultatom 4:2, a nju su činili Željko Orlović, Ištvan Nađ i Andrija Semenović.

BenQ Digital Camera

Prvo mesto u ženskoj konkurenciji osvojila je Srednja građevinska i drvoprerađivačka stručna škola, koja je ovo priznanje ponela bez borbe, jer se predstavnice protivničke ekipe, ekipe Policijske stanice, nisu pojavile.

Za najboljeg igrača u muškoj singl konkurenciji proglašen je Bogdan Cvjetićanin, koji se plasirao na zonsko takmičenje, drugi je Željko Orlović, treći Ištvan Nađ, a četvrta pozicija pripala je Vitomiru Guslovu.

BenQ Digital Camera

Ovo takmičenje organizovano je u cilju druženja, afirmacije zdravih stilova života kroz bavljenje sportom, podrške talentovanim mladim stonoteniserima, koji beleže zapažene rezultate uprkos trenutno nezavidnim uslovima za treniranje, kao i celokupnom Stonoteniskom klubu, čije se prostorije nalaze u dvorištu Radničkog univerziteta.

Klub je osnovan devedesetih godina, a zvanično je registrovan 2009. godine. Četvorica igrača članovi su prvog tima i takmiče se u Drugoj vojvođanskoj ligi, a osmorica su članovi drugog tima i takmiče se u Severno-bačkoj ligi. Od mlađih igrača ističu se: Mirko Vrdoljak, Vladimir Jovanović i Bogdan Cvjetićanin.

Veselin Mašić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *