ODRŽANA SKUPŠTINA KAJAK KLUBA PANONIJA, NEBOJŠA ZORIĆ NOVI PREDSEDNIK KLUBA

APATIN OSTALI SPORTOVI SPORT VESTI

Po ostvarenim rezultatima, jedan od najuspešnijih klubova apatinske opštine, kajak klub “Panonija“ je održao izbornu skupštinu čime je napravljen presek aktivnosti u protekle četiri godine.

Skupština kluba sa tradicijom dugom 75 godina je počela video prezentacijom putem koje je sa istorijatom i uspesima prisutne upoznao član Upravnog odbora Zoran Dubajić. Prezentovan materijal predstavlja i deo građe koja će se naći u knjizi posvećenoj apatinskom kajak i kanu sportu. U zvaničnom delu sednice predsednik kluba Dragan Senjak je zahvalio prisutnima među kojima su bili predstavnici svih generacija, što i na ovaj način, dolaskom na skupštinu izražavaju privrženost „Panoniji“.

Sekretar kluba Dragan Popović je podneo izveštaje o radu u protekle četiri godine upravnog odbora i finansijske komisije koji su jednoglasno prihvaćeni. Kroz diskusije tokom sednice, u tolerantnoj atmosferi simbolično je izvršena i smena generacija u rukovodstvu kluba. Za novog predsednika je imenovan Nebojša Zorić, a upravnom odboru u novom sazivu koji sačinjavaju šest dosadašnjih članova pridodat su tri noav među kojima i jedan roditelj dece koja treniraju u klubu.