ODRŽANA RADIONICA NA TEMU PODIZANJA SAMOPOUZDANJA KOD ŽENA

APATIN DRUŠTVO VESTI

Sinoć je u organizaciji Komisije za rodnu ravnopravnost organizovana radionica na kojoj se govorilo o podizanju samopouzdanja sa ciljem osnaživanja žena, a predavač je bila Jadranka Radojčić, psiholog u Nacionalnoj službi za zapošljavanje koja već dugi niz godina radi sa ljudima na ovakvim i sličnim radionicama.

-U Nacionalnoj službi učim ljude socijalnim veštinama koje im mogu pomoći da pronađu posao, između ostalog učim ih samopouzdanom ponašanju kao veštini komunikacije u interpersonalnim odnosima. Večerašnja radionica sa ženama u Apatinu je bila upravo to, želja da se pomogne osobama bez obzira na godine, da izgrade uspešnije odnose sa drugima, da lakše rešavaju potencijalno teške situacije, eventualno i konflikte.- rekla je Jadranka.

FONO Jadranka Radojčić

Jadranka Radojcic (1) Predavanje o samopouzdanju, komisija za rodnu ravnopravnost (4) Predavanje o samopouzdanju, komisija za rodnu ravnopravnost (3) Predavanje o samopouzdanju, komisija za rodnu ravnopravnost (2) Predavanje o samopouzdanju, komisija za rodnu ravnopravnost (1) Jadranka Radojcic (2)