ODRŽANA PETA RADIONICA LOKALNE AKCIONE GRUPE “DUNAVSKI BISERI”

APATIN EKONOMIJA VESTI

Peta i poslednja radionica Lokalne akcione grupe “Dunavski Biser”, u sklopu projekta “Zajedno, dijalogom do razvoja” juče je održana u Apatinu. U okviru radionice održano je predavanje iz oblasti poljoprivrede sa više aktuelnih tema iz ratarstva. Predavač je i ovog puta bila prof. dr Dragana Latković, direktorka Departmana za ratarstvo i povrtarstvo sa Poljoprivrednog fakulteta u Novom Sadu.

Profesorka Latković je sa okupljenim poljoprivrednim proizvođačima diskutovala o njihovim problemima i prenela iskustva i znanja koja su im neophodna kako bi se uspešno bavili poljoprivrednom proizvodnjom.

Ona je pozvala poljoprivrednike da učestvuju na šestom naučno-stručnom savetovanju poljoprivrednika, agronoma i savetodavaca pod nazivom „Dobar dan domaćine“ u organizaciji Poljoprivrednog fakulteta Univerziteta u Novom Sadu – Departmana za ratarstvo i povrtarstvo koje će se održati 17. i 18. januara 2018 godine.

LAG, apatin, predavanje (2) LAG, apatin, predavanje (7) LAG, apatin, predavanje (6) LAG, apatin, predavanje (3) LAG, apatin, predavanje (1)