ОДРЖАНА ОСМА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ АПАТИН

APATIN DRUŠTVO VESTI

У великој сали апатинског Дома културе данас је одржана осма седница Скупштине општине Апатин којом је председавао њен председник, Милан Шкрбић. Седници је присуствовала и председница Општине Апатин, Дубравка Кораћ.

Одборници су усвојили Предлог Одлуке о ангажовању ревизора за обављање екстерне ревизије завршног рачуна за 2020. годину, Предлог Правилника о платама запослених и постављених лица у Општинској управи општине Апатин и Предлог Правилника о категоризацији спортских организација у општини Апатин.

На данашњој седници усвојен је Предлог Одлуке о социјалној заштити општине Апатин, Предлог Одлуке о утврђивању приоритетних услуга социјалне заштите у општини Апатин, Предлог Одлуке о изменама и допунама Одлуке о методологији формирања цене услуга социјалне заштите на локалном нивоу и Предлог Правилника о Другим изменама и допунама Правилника о критеријумима и мерилима за учешће корисника у трошковима услуге социјалне заштите помоћ у кући. Известилац по овим тачкама је била директорка Центра за социјални рад Апатин, Николина Сучевић која је истакла да Општина Апатин уводи услугу Лични пратилац детета, која ће бити бесплатна за све који је буду користили.

На осмој седници су освојени и Предлози Решења о разрешењу и именовању Општинског савета родитеља.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *