ODRŽANA KONSTITUTIVNA SEDNICA MZ APATIN

APATIN POLITIKA VESTI

Danas je održana konstitutivna sednica Saveta mesne zajednice Apatin na kojoj je izvršen izbor predsednika i zamenika predsednika MZ Apatin, kao i izbor Nadzornog odbra koji će brojati pet članova.

Sednicu je otvorila Nika Petrović, zamenik predsednika Skupštine opštine Apatin koja je čestitila članovima saveta na izboru i poželala im mnogo sreće u obavljanju svojih dužnosti.

Za predsednika Saveta MZ Apatin izabran je Slobodan Obradović, profesor fizičke kulture dok je za zamenika izabrana Sanja Šijan, profesor razredne nastave. Nadzorni odbor ubuduće činiće predsednik Stefan Davidović, zamenik predsednika Bojana Gnjatović kao i članovi Jevto Milojević, Dušan Lončar i Dalibor Ćopić.

Aleksandra Mačkić, sekretar Mesne Zajednice Apatin rekla je da će svoj posao da obavlja vredno i pošteno, te kako će se truditi da u sardanji sa ostalim članovima saveta radi za dobrobit svih građana MZ Apatin.

FONO Aleksandra Mačkić

Aleksandra Mackic, sekretar mesne zajednice Apatin (2)Aleksandra Mackic, slobodan obradovic, mz apatin konstitutivna sedni mz apatin 2017 (1) konstitutivna sedni mz apatin 2017 (4) konstitutivna sedni mz apatin 2017 (2)