ODRŽANA IZBORNA SKUPŠTINA MESNOG UDRUŽENJA SUBNOR-A APATIN

APATIN DRUŠTVO VESTI

Savez udruženja boraca Narodnooslobodilačkog rata opštine Apatin održao je juče u svojim prostorijama Izbornu skupštinu mesnog udruženja SUBNOR-a Apatin, a prethodnih dana i u ostalim mesnim udruženjima u naseljenim mestima apatinske opštine.

Nakon izbora Radnog predsedništva i radnih tela skupštine usledio je izveštaj o radu za protekli period, koji je podneo Milan Borković, predsednik mesnog udruženja SUBNOR-a, kao i program rada za naredni period.

BenQ Digital Camera

 

Po izveštaju Kandidacione komisije od tri člana izabrano je 7 članova mesnog odbora SUBNOR-a Apatin i 15 delagata za Skupštinu SUBNOR-a opštine Apatin koja će se održati 30. aprila. Za predsednika izvršnog odbora mesnog udruženja izglasan je Milan Borković, a za sekretara Rade Lončar.

– Mesno udruženje SUBNOR-a Apatin, najveće udruženje na području apatinske opštine, danas broji 459 članova od kojih 175 učesnika NOR-a, 33 boraca Odbrambenog rata 1990-1999. godine, 251 potomak i poštovalac i 186 žena – rekao je, između ostalog, Milan Borković.

V. Mašić

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *