ODRŽANA HUMANITARNA UTAKMICA U MALOM FUDBALU

APATIN SPORT VESTI

Kancelarija za mlade opštine Apatin i Udruženje građana “MRAV” organizovali su humanitarnu utakmicu u malom fudbalu pod nazivom “Igramo za Lemasa” za pomoć sugrađaninu Dušanu Lemajiću, bivšem fudbaleru Fudbalskog kluba “Jedinstvo” sa Ribareva i Fudbalskog kluba “Mladost”, kojem je potrebna novčana pomoć za lečenje kičme.

Utakmica između ekipa “Česma – invest” i “Kongo”, pobedničke ekipe u seniorskoj kategoriji na nedavno održanim zimskim turnirima u malom fudbalu u Prigrevici i Apatinu i pobedničke ekipe u kategoriji veterana na turniru u Apatinu, odigrala se u Sportskoj hali Osnovne škole “Žarko Zrenjanin”, a publika je uživala u prijateljskom nadmetanju većinom rekreativnih sportista.

Prvi pogodak zabeležen je od strane igrača iz ekipe “Kongo” u samoj završnici prvog poluvremena, a nedugo posle odmora ostvarena je rezultatska prednost od 2:0. Uprkos sjajnoj odbrani protivničkog sastava “Česma – invest” uspela je da ublaži poraz, pa je krajnji ishod izuzetno zanimljivog susreta glasio 2:1.

Na ulazu je bila postavljena kutija za dobrovoljne priloge, a sva prikupljena sredstva uručena su Dušanu Lemajiću Lemasu, strastvenom obožavaocu malog fudbala, koji je sa porodicom prisustvovao utakmici i izrazio duboku zahvalnost učesnicima i organizatorima ovog humanitarnog događaja.

Veselin Mašić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *