ODRŽANA GODIŠNJA SKUPŠTINA SUBNOR-a OPŠTINE APATIN

APATIN DRUŠTVO VESTI
Redovna godišnja sednica Skupštine SUBNOR-a opštine Apatin, koju je vodio Rade Medić, predsednik Skupštine SUBNOR-a, održana je danas u prostorijama udruženja.
Predsednik Opštinskog odbora SUBNOR-a, Stevo Drača, nakon izbora radnih tela Skupštine, podneo je izveštaj o radu i poslovanju SUBNOR-a opštine Apatin za 2013. godinu, a prisutni, među kojima su bili i predstavnici pojedinih društvenih organizacija i udruženja građana, potom su upoznati sa programom rada SUBNOR-a opštine Apatin za 2014. godinu.
– U periodu januar – decembar 2013. godine SUBNOR opštine Apatin iskazao je uobičajeno visok nivo angažovanja na ostvarivanju ciljeva, razrešavanja problema udruženja i uspešno završio kalendarsku godinu, potvrđujući kontinuitet stalnosti da je antifašizam nerazdvojivi deo naše tradicije, ali i budućnosti. SUBNOR opštine Apatin, a u duhu statutarnih ciljeva i srednjeročnog programa aktivnosti za period 2013/2017. godine, svoju aktivnost, koja ima svoj kontinuitet, usmeriće na razne oblasti rada – rekao je, između ostalog, Stevo Drača.
Vesna Pavlović, sekretar OO SUBNOR-a, pročitala je izveštaj Nadzornog odbora o pregledu materijalno-finansijskog poslovanja po završnom računu za prethodnu godinu, predočila finansijski plan za tekuću, a članovi Skupštine potom su usvojili odluku o visini članarine za 2014. godinu i razmatrali kadrovska pitanja.
Prisutnima se obratio i Miodrag Bakić, zamenik predsednika opštine, koji je u svoje lično ime i u ime dr Živorada Smiljanića, predsednika opštine, rekao da je opština do sada svesrdno pomagala rad SUBNOR-a opštine Apatin, a da će tako biti i ubuduće.
U konstruktivnoj diskusiji obratio se i Petar Grabež, predsednik Gradskog odbora SUBNOR-a iz Sombora, koji je pohvalio aktivnosti apatinske boračke organizacije i njen kompletan rad, istakavši da je ona najbolja na nivou pokrajine, pa i na području cele Srbije.
Veselin Mašić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *