ODRŽANA 21. SEDNICA SKUPŠTINE OPŠTINE APATIN, IZABRANI DIREKTORI KULTURNOG CENTRA I TURISTIČKE ORGANIZACIJE

APATIN POLITIKA VESTI

Skupština opštine Apatin je na današnjoj 21.sednici, usvojila dnevni red od ukupno 7 tačaka, a glasovima većine odbornika i dopunu dnevnog reda sa još dve tačke. One su se odnosile na razrešenje kao i imenovanje novog vd direktora TO Apatin kao i imenovanje Direktora OKC Apatin. Dnevni red, kao i zapisnik sa prethodne, 20. sednice SO Apatin su usvojeni.

Odbornici su usvojili predlog rešenja o razrešenju vd direktora Opštinskog kulturnog centra Apatin, kao i o imenovanju direktora ovog preduzeća. Direktor OKC Apatin naredne 4 godine biće Danijela Obradović.

Ilija Bursać o Danijeli Obradović

Nenad Popović  je podneo ostavku na mesto člana Saveta za budžet i finansije, te je Skupština imenovala novog. Takođe, skupština je usvojila ostavku Željke Obradović člana Statutarno-pravne komisije i na njenop mesto imenovala Igora Grubić.

Odbornici su na 21. sednici SO Apatin doneli i predlog izmene rešenja o imenovanju Upravnog i Nadzornog odbora Doma zdravlja Apatin.

S obzirom na to da je Danijelu Ajduku istekao mandat na mestu vd direktora TO Apatin, on je na sednici razrešen, a na mesto direktora TO Apatin većinom glasova odbornika izglasan je Nemanja Jović.

Ilija Bursć o Nemanji Joviću