ODRŽANA 17.SEDNICA SKUPŠTINE OPŠTINE APATIN

APATIN DRUŠTVO POLITIKA VESTI VOJVODINA

Apatinska skupština 27.06.2014

Danas je u Velikoj sali Skupštine opštine Apatin održana 17. sednica SO na čijem je dnevnom redu bila 31 tačka. Odbornici su na početku sednice usvojili dnevni red i zapisnik sa prošle sednice SO, a zatim je, kao treća tačka dnevnog reda, razmatran predlog odluke o završnom računu budžeta opštine Apatin za 2013 godinu , kao i predlog Odluke o izmenama i dopunama Odluke o lokalnim komunalnim taksama.

Usvojen je i predlog odluke o komunalnim delatnostima,predlog programa kontrole i smanjenja populacije napuštenih životinja , predlog odluke o zaštiti i održavanju zelenila, odluke o merama za zaštitu stanovništva od buke ali i predlog odluke o radnom vremenu ugostiteljskim , maloprodajnim,zanatskim i drugim objektima na teritoriji opštine.

Jedna od odluka koje su takođe usvojene na današnjoj sednici je imenovanje Komisije za davanje naziva i preimenovanje ulica i trgova u opštini Apatin.Odbornici su u desetak tačaka, odlukama razrešili i imenovali više školskih odbora na teritoriji opštine Apatin,i razrešili stare i imenovali nove članove nadzornih odbora u Opštinskim organima.

Na sednici su doneti i zaključci o davanju saglasnosti na izveštaje o radu i finansijske izveštaje za 2013. godinu Domu zdravlja Aptin kao i na njihove planove rada i finansijske planove za 2014. godinu.Na sednici je usvojena i Odluka o izmeni Odluke o auto-taksi prevozu putnika i odluke o postavljanju manjih montažnih objekata na teritoriji opštine Apatin.

Apatinska skupština 27.06.2014

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *