BAJIĆ PONOVO DONEO PEHAR

APATIN OSTALI SPORTOVI SPORT VESTI

Na nedavno održanom Evropskom prvenstvu za regione  čiji je domaćin bila Turska, apatinski karatista, Petar Bajić osvojio je 4 mesto.Za reprezentaciju Vojvodine nastupilo je 30 takmičara a najbolji rezultat je upravo osvojio njegov petočlani tim u juniorskoj kategoriji.Prvenstvo je održano u Izmiru , 7 i 8 juna 2014.

Novu pobedu, Bajić je ostvario pre desetak dana, kada je na Kupu Srbije za kadete , juniore  i mlađe seniore  koje je organizovala Karate federacija Srbije i Karate savez Vojvodine u Futogu,  osvojio 3 mesto u kategoriji + 70kg za juniore. Na takmičenju je učestvovalo više stotina karatista iz cele Srbije a Petar je u konkurenciji 26  takmičara uspeo da zauzme visoko plasirano 3 mesto.Iskoristili smo njegovu posetu Apatinu i pozvali ga da gostuje na našem radiju.

-Volim da dođem u Apatin kad god mi se za to ukaže prilika.Nedostaju mi drugari iz detinjstva , druženje i paprikaš.Trenutno sam na raspustu i koristim svaki trenutak da provedem vreme sa društvom na Dunavu kaže za naš radio ovaj sedamnaestogodišnji sportista.Nakon raspusta vraćam se u Novi Sad školi, a prvenstveno na pripreme koje počinju u avgustu, kaže Bajić.

Petar Bajić je rođen 1997 godine, trenutno pohađa gimnaziju “Jovan Jovanović Zmaj”u Novom Sadu i nastupa za karate klub “Impuls” iz Sremskih Karlovaca . Za karate reprezentaciju Srbije nastupa preko 5 godina.

Petar Bajić, karatista,reprezentacija Srbije,Apatin,Impuls ,Sremski Karlovci,Radio Dunav,Karate ,Izmir 2014

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *