ODRŽAN 5. KARATE TURNIR “APATINSKI POBEDNIK”

APATIN OSTALI SPORTOVI SPORT VESTI

U nedelju, 27.oktobra u Apatinu je održan 5. Internacionalni karate turnir “APATINSKI POBEDNIK” u organizaciji karate kluba Partizan iz Apatina. Na takmičenju je nastupilo 425 takmičara i 84 ekipe iz 18 karate klubova iz Srbije, Rumunije i Republike Srpske.
Takmičari Partizana osvojili su u katama pojedinačno:
Prvo mesto: Jana Milović, Tamara Stupar, Tristan Tot, Milan Panjković, Miloš Ćurčić, Vukašin Močević
Drugo mesto: Ana Došen, Dunja Malinović, Nemanja Kovačević, Nemanja Tišma, Luka Bokan, Marko Miličević, Dejan Nedić
Treće mesto: Ivana Micaji, Dragana Rastovac, Aleksandra Grandić, Marija Čepić, Sara Mitić, Sveto Bajić, Marko Ćuić, Milan Radonić, Petar Savić, Damir Ćopić, Stefan Damjanović.
U katama ekipno tim u sastavu Tamara Stupar, Malinović Dunja i Milović Maša zauzeo je prvo mesto, a ekipa u sastavu Jovana Cvjetićanin, Sara Mitić i Andrea Geler drugo mesto. Miks kata tim u sastavu Ana Došen, Nemanja Kovačević i Marko Miličević zauzeo je prvo mesto.
U borbama pojedinačno drugo mesto osvojili su Boris Stuparić u kategoriji muških nada i Jovica Gligorić u kategoriji kadeta, a treće mesto u kategoriji muških nada  Bojan Praštalo. Prvo mesto  u kategoriji pionira -35 kg osvojio je Igor Cvetićanin, a Veljko Supić takođe prvo mesto u kategoriji kadeta +65 kg.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *