ОДЛАЖЕ СЕ УПИС У ВРТИЋЕ! НА РТС-у СВАКОГ РАДНОГ ДАНА ПРОГРАМ ЗА ПРЕДШКОЛЦЕ

APATIN DRUŠTVO VESTI

На основу Одлуке о обустави редовног рада установа предшколског васпитања и образовања због актуелане епидемиолошке ситуације и Закључка Владе о обустављању рада са странкама путем непосредног контакта, конкурс за упис деце у Предшколску установу “Пчелица” Апатин за 2020/2021. годину се одлаже до даљњег (за крај маја или почетак јуна 2020. године). О тачним терминима расписивања конкурса (у зависности од узраста детета) родитељи, односно други законски заступници деце ће бити благовремено обавештени.

У терминима конкурса (од 04.05.2020. до 13.05.2020. године) биће активирана услуга е – Вртић (електронска пријава детета за упис у предшколску установу), а пријаве ће се моћи извршити електронским путем на Порталу еУправа (https://www.euprava.gov.rs/) уласком на опцију Е-Услуге – Деца – е вртић.

Све додатне информације у вези конкурса или услуге Е – вртић родитељи могу добити на сајту www.pcelicаapatin.com или путем телефона 025/773-029, а контакт особа је Маријана Берар.

Из Предшколе установе “Пчелица” подсећају родитеље да се од понедељка, 30. марта, сваког радног дана у термину од 7 до 8 часова на Другом каналу Радио Телевизије Србије емитује програм намењен предшколском узрасту. Најмлађи имају прилику да гледају серијал “На слово, на слово”, римејк чувене серије, као и серије “Овако вас видимо” и “Плава птица”.

Директорка ПУ “Пчелица”, Биљана Мандић је саопштила да ће се обрачун за боравак деце, за месец март извршити закључно са 13.03.2020. Она је појаснила да се након 13.03.2020. године услуге боравка деце неће наплаћивати, због проглашења ванредног стања. Трошкови вртића родитељима неће бити наплаћивани до окончања ванредног стања и поновног успостављања васпитно-образовног процеса.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *