ODBOJKAŠICE STARTOVALE SA PRIPREMAMA

APATIN ODBOJKA SPORT VESTI

Odbojkаšice Apatina su 15. avgusta počele pripreme za nastupajuću sezonu. U odnosu na prošlu, takmičarsku sezonu ova mlada ekipa nije pretrpela veće kadrovske promene, ali su devojke, sada, iskusnije za sezonu više, pa se u OK Apatin nadaju da će u predstojećem šampionatu biti jedan od klubova koji će se boriti za sam vrh tabele.

Pored seniorske ekipe i sve ostale selekcije kluba počele su pripreme.

Nakon uvodnih treninga odigrane su i utakmice u svim kategorijama protiv odbojkaškog kluba AS iz Beogarada koji se nalazi na pripremama u Apatinu.

Pionirke i mlađe pionirke su igrale redovne utakmice,dok su najmlađe devojčice imale svoje utakmice u street volleyu.

U Subotu je oko 80 devojčica generacije 2005,2004 i 2003 iz OK AS Beograd i OK Apatin učestvovalo na beach volleyu koji je organizovan na Banji Junaković.

Odbojkašice Apatina od ponedeljka nastavljaju sa radom u hali OŠ Žarko Zrenjanin a toku nedelje seniorke će odigrati prijateljsku utakmicu sa ekipom ŽOK Novi Sad.

Mlađe pionirke i pionirke će naredne nedelje igrati utakmice protiv OK AS Beograd i protiv OK Blok Aut Beograd .

U subotu 26 avgusta OK Apatin će biti organizator osmog međunarodnog turnira “KUP Apatina 2017” u konkurenciji kadetknjia. Na turniru učestvuju: Linga Osijek,Blok aut Beograd ,AS Beograd i Apatin.

2. septembra klub će nastupiti na street volley turniru u Zrenjaninu koji je tradicionalno održava u sklopu manifestacije Dani Piva u Zrenjaninu.