ОДБОЈКАШИЦЕ АПТИНА ПОРАЖЕНЕ У СУБОТИЦИ

APATIN ODBOJKA SPORT VESTI

Након 120 минута велике борбе, одбојкашице Апатина су поражене у Суботици од домаћег „Спартака“ резултатом 3:2 у сетовима (17:25, 25:21, 26:24, 17:25, 15:10).

Апатинке су одлично ушле у утакмицу и повеле са 1:0 у сетовима, али се у другом сету „Спартак“ вратио у игру и изједначио резултат. Апатинке су испустиле велику предност у трећем сету, када су водиле 22:14 и овај део игре су изгубиле на разлику. Након сјајне игре и убедљиве победе у наредном четвртом сету, психолошка предност у одлучујућем петом сету је требала да буде на страни Апатина. Ипак, „Спартак“ је повео са 8:5 и сачувао предност до краја утакмице.

„Апатин“ је освојио 105 а „Спартак“ 100 поена, а интересант податак је и да је „Спартак“ након пуне четири године успео да победи Апатин. У текућој сезони ове две екипе су одиграле четири утакмице, а Апатинке су славиле три пута. Након овог пораза одбојкашице Апатина се налазе на другом месту на табели Прве лиге север, са једном победом мање у односу на екипу Врбаса, која је сада на првом месту.

У наредном колу Апатин дочекује Врбас.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.