Najnovije vesti
Početna » VESTI » APATIN » PIO FOND POZIVA PENZIONERE DA PREUZMU IDENTIFIKACIONE KARTICE
PIO FOND POZIVA PENZIONERE DA PREUZMU IDENTIFIKACIONE KARTICE

PIO FOND POZIVA PENZIONERE DA PREUZMU IDENTIFIKACIONE KARTICE

Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje obaveštava penzionere u opštini Apatin da su njihove penzionerske bonus kartice odštampane i da će počev od 14.maja, svakog radnog dana u periodu od 8 do 15 časova moći da ih preuzimaju u filijali ove službe u Apatinu.

Porodični penzioneri, roditelji, staratelji i hranitelji, prilikom dolaska po svoju Penzionersku karticu trebalo bi da ponesu poslednji ček od penzije, odnosno izveštaj korisnika banke. Svim korisnicima za ovu priliku neophodno je da ponesu i svoj identifikacioni dokument (lična karta ili pasoš) da bi preuzeli karticu.

Nakon izrade i raspodele kartica zatečenim korisnicim apenzije, pristupiće se izradi penzionerskih kartica za nove korisnike, a koji su uključeni u isplatu posle 28.februara 2018.godine.

Autor: Radio Dunav

Radio Dunav Apatin 98.7 Mhz

Comments are closed.

Redakcija radio Dunava zadržava pravo da ukoliko ih proceni kao neumesne obriše komentare koji sadrže bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede, uvrede na račun autora teksta ili članova redakcije ili bilo kakav drugi nezakonit sadržaj.
Scroll To Top