ОДБОЈКАШИЦЕ АПАТИНА ОСВОЈИЛЕ КУП ТОЛЕРАНЦИЈЕ У КИКИНДИ

APATIN ODBOJKA SPORT VESTI

Одбојкашице Апатина победнице су међународног турнира „Куп Толеренције-Кикинда 2019“, који је игран протеклог викенда у овом граду.

Апатинке су у суботу након утакмица против Новог Сада и Пролетера из Зрењанина освојиле прво место у групи А и избориле пласман у полуфинале турнира, где су са 2:0 у сетовима победиле домаћина, ЖОК Кикинду. У недељу су Апатинке играле финале против екипе из Скопља и заслужено победиле са 2:0 у сетовима. У утакмици за треће место Нови Сад је победио екипу Кикинде резултатом 2:1, док је у утакмици за пето место Пролетер из Зрењанина је савладо екипу Чоке.

У дворани “Језеро” у Кикинди током турнира је одиграно укупно једанаест утакмица, а велики број гледалаца је уживао у игри коју су приказале све учеснице турнира. По пропозицијама турнира, прве три екипе су добиле медаље и пехаре. Међу играчицама које су добиле индивидуална признања нашле су се и три одбојкашице Апатина. Сања Малеш је најбоља играчица турнира „МВП“, Ивана Милер је најбољи смечер турнира, док је Нађи Бараћ припала награда за најмлађу учесницу турнира.

Награде најбољим екипама на турниру су уручили организатори, представници спортског савеза Кикинде и Бранко Мајкић директор такмичења у одбојкашком савезу Војводине.

Турнир „Куп Толеренције-Кикинда 2019“ су сјајно организовали ЖОК Кикинда и одбојкашки савез Севернобанатског округа, уз подршку Покрајинског секретаријата за спорт и омладину.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.