ДОМАЋА ПИВА И БЕНДОВИ НА ЧЕТВРТОМ ФЕСТИВАЛУ КРАФТ ПИВА

APATIN DRUŠTVO VESTI

Представник удружења грађана “Мој Апатин”, Владимир Симин позвао је грађане и љубитеље пива да посете предстојећи Kрафт фестивал који ће се одржати 27. септембра на главној улици у Апатину. Он је гостујући у програму радио Дунава открио које су најпознатије домаће мини пиваре најавиле учешће на четвртом Kрафт фестивалу, имена бендова који наступају у забавном делу програма али и друге садржаје које је организатор спремио за све госте.

-Учешће је потврдило седам најбољих српских мини пивара: Врач, Дилема, Збир, Бирократе, Синдикат, сомборски Раванград и једина апатинска мини пивара Бербер. У музичком делу програма наступиће „Dj Smuk“ од 18 часова, а у госте долази новосадски бенд „Њушке“ који на фестивалу свирају од 20 часова. Након њих планиран је наступ апатинског бенда „Мајкан“.
Симин је рекао да се овогодишњи фестивал одржава на отвореном јер је интересовање грађана из године у годину све веће. Почетак је планиран за 16 часова, што је и прилика за већину грађана да у необавезној шетњи градом посете штандове произвођача и дегустирају домаћа крафт пива. Додао је да времена за пријаву и учешће на фестивалу имају и произвођачи хране са понудом роштиља или неких других производа и специјалитета.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *