НОВОГОДИШЊИ ВАШАР У СОНТИ 26. ДЕЦЕМБРА, У АПАТИНУ 30. И 31. ДЕЦЕМБРА НА ТРГУ

APATIN DRUŠTVO SOMBOR VESTI

Туристичкa организацијa општине Апатин у сарадњи са удружењем грађана „Мој Апатин“ и ове године организује “Новогодишњи вашар”. За разлику од претходних, овогодишња манифестација траје три дана а кренуће из Сонте, 26. децембра, где ће на простору испред месне заједнице бити организован богат културно-уметнички програм.

-За све посетиоце биће уприличен богат програм који ће чинити дечије представе и радионице. Наступаће чувене сонћанске мажореткиње, имаћемо наступ тамбурашког оркестра из Сонте „Сонћански бисери“ и за крај је припремљен концерт трибјут Дино Дворник бенда. Поред богатог програма, велик простор ће бити посвећен излагачима који ће на преко 20 штандова изложити своје рукотворине– рекао је директор Туристичке организације Апатин Немања Јовић.

Након Сонте, новогодишњи вашар се наставља у Апатину, на Тргу Никола Тесла.-Настављамо у Апатину, у понедељак 30.децембра у вечерњим сатима на тргу. Ту ће такође бити занимљив програм, а издвојио бих наступ бенда „Неозбиљни песимисти“ из Сомбора. Последњег дана манифестације 31.децембра током дана ће се одржати бројне дечије радионице и представе, наступаће и бенд „Fish Vibe“, имаћемо анимторе, наступе DJ-ева, што би за све посетиоце и госте у нашем граду требало бити занимљиво – сазнајемо од директора Туристичке организације.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *