NOVOGODIŠNJI TURNIR SINDIKATA POLICIJE

APATIN IZBOR IZ ŠTAMPE VESTI

Tradicionalni turnir u basketu u organizaciji Sindikata srpske policije, sindikalne grupe Apatin je održan prethodnog vikenda u sportskoj hali gimnazije „Nikola Tesla“ u Apatinu. Na turniru su učestvovale ekipe: saobraćajnog sektora, OKP-a, policijskog odeljenja Sonta i ekipa vatrogasne jedinice Apatin.

U uzbudljivoj atmosferi i dinamičnoj borbi ekipa saobraćajnog sektora je trijumfovala protiv vatrogasne jedinice Apatin rezultatom 16:12 i plasirala se u finale gde ih je čekala ekipa OKP-a, koja je pobedila ekipu PO Sonta rezultatom 14:10.

U finalnoj borbi za titulu pobednika 2. turnira u organizaciji sindikata policije, viđeno je pregršt atraktivnih poteza i koševa nakon čega je boljim šutem sa linije 6,75m ekipa saobraćajnog sektora odnela titulu ekipi OKP-a rezultatom 16:11.

Uzbudljivo je bilo i u borbi za treće mesto gde je nako neizvesne završnice ekipa vatrogasne jedinice Apatin ipak uspela da ostvari pobedu nad PO Sonta rezultatom 16:14, iako su vodili 14:7.

Predsednik SG Apatin Aleksandar Mraović je uručio nagrade i diplomu pobedničkoj ekipi u sastavu: Šašić Milan (5 trojki postigao u finalu i najbolji šuter turnira), Šašić Petar i Lukić Branko.

Zahvalnice za sindikalne zasluge su uručene direktorima gimnazije „Nikola Tesla“, gospodinu Petroviću i direktoru srednje građevinske i drvoprerađivačke stručne škole, gospodinu Stankoviću.

-Javno se zahvaljujemo gospodinu Ugarković Nenadu iz Apatina (koji je profesionalni sudija u košarci) na profesionalnom, fer i korektnom suđenju, kao i pomoći oko organizacije turnira.-rekao je Mraović.

Treće poluvreme je održano u renomiranom ugostiteljskom objektu u Apatinu gde su se okupili učesnici turnira i članovi SG Apatin, kojih je bilo preko 20. Zahvalnost dugujemo našem domaćinu Dejanu Rožiću kome je uručena zahvalnica za sindikalne zasluge i pomoć u organizaciji turnira, kako bi se svi učesnici i gosti osećali prijatno i zadovoljno. Završnu reč je uzeo predsednik SG Apatin Aleksandar Mraović koji se zahvalio svim učesnicima turnira, gostima i sa radošću najavio da će se ovaj turnir organizovati i sledeće godine kako bi postao brend SG Apatin, kao i da će sledeće godine uz pomoć članova nastaviti sa organizacijom novih projekata, kako bi nadmašili ovu 2017. godinu, koja je bila veoma uspešna.

izvor: Sindikat Srpske Policije Apatin

Sindikat srpske policije, turnir u basketu, novogodisnji turnir (2) Sindikat srpske policije, turnir u basketu, novogodisnji turnir (3) Sindikat srpske policije, turnir u basketu, novogodisnji turnir (4) Sindikat srpske policije, turnir u basketu, novogodisnji turnir (5) Sindikat srpske policije, turnir u basketu, novogodisnji turnir (6) Sindikat srpske policije, turnir u basketu, novogodisnji turnir (7) Sindikat srpske policije, turnir u basketu, novogodisnji turnir (8) Sindikat srpske policije, turnir u basketu, novogodisnji turnir (9) Sindikat srpske policije, turnir u basketu, novogodisnji turnir (10) Sindikat srpske policije, turnir u basketu, novogodisnji turnir (11)