НОВИНЕ У ЈП „МАРИНА“ СЕЗОНУ НА ИЗМАКУ УЧИНИЛЕ УСПЕШНИЈОМ ОД ПРЕТХОДНИХ

APATIN EKONOMIJA VESTI

Новине које је у своје пословање увело Јавно предузеће за управљање путничким пристаном и марином „Апатин“, допринеле су да сезона која је на измаку, буде успешнија него ранијих година. Према речима директорке овог предузећа, Љиљане Крец, видно је повећан број ноћења страних и домаћих туриста.

-Оно што је нама посебно интересантно је број ноћења страних туриста који је већи у односу на прошлу годину за неких 100 туриста, каже Љиљана Крец. Она је додала да је цикло туризам последњих година у експанзији, па у складу са тим, Марина већ дуже време у својој понуди има изнајмљивање бицикала.

-Захваљујући ЕуроВелo 6 путу, све више туриста који се баве бициклизмом долазе код нас. Ми желимо да идемо у корак са трендовима, тако да смо одлучили да у нашу понуду уведемо и бицикле за изнајмљивање. Та понуда постоји већ дуже време, али ове године смо обновили број бицикала који се могу изнајмити и сада их имамо укупно шест. Нећемо остати на том броју, већ ћемо се трудити да из сезоне у сезону имамо све више бицикала за рентирање, како би сви људи који одседну у нашим апартманима могли на два точка да обиђу прелепу околину коју има Апатин, наглашава Љиљана Крец.

Од ове године у апатинској Марини поново ради и пумпа за точење горива на води, што је изазвало одушевљење многих власника јахти који су обишли наш град.

-Ова услуга највише значи људима који долазе са својим јахтама и одседају у Марини. Од седамдесетак јахти које су ове године пристале, већина посада је било одушевљено чињеницом да поново на самом понтону могу да наточе гориво.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.