NOVA OPREMA ZA KOMUNALNO PREDUZEĆE NAŠ DOM

APATIN EKONOMIJA SOMBOR VESTI

Javno komunalno preduzeće Naš Dom od danas raspolaže novom opremom koja će omogućiti jednostavnije uređivanje i održavanje zelenih površina na teritoriji opštine. Reč je o četiri nove traktorske rotacione kosačice, ukupne vrednosti 450.000, oo dinara.

Ulaganje u novu opremu i mašine obezbedila je lokalna samouprava zahvaljujući konkursu Pokrajinskog sekretarijata za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu. Preuzimanju mašina u JKP je prisustvovao Đorđe Vignjević, pomoćnik predsednika opštine zadužen za poljoprivredu koji je izjavio da će ove kosačice olakšati posao održavanja  u JKP, koje je preuzelo veliki deo poslova od Mesnih zajednica na teritoriji opštine.

– JKP ,,Naš dom“ iz Apatina  je odnedavno preuzeo veliki deo poslova Mesnih zajednica, a sa tim je i dobio mnogo veće površine za održavanje. Ova donacija je skromni doprinos lokalne samouprave kako bi ovo preduzeće u budućnosti radilo što efikasnije, istakao je Vignjević.

Vignjević je dodao da su ove priključne mašine nabavljene kod domaćeg proizvođača „Termometal“ iz Ade i da je reč o tri poljske rotacione kosačice zahvata 165 cm i rotoksa 100 sa pripadajućim priključcima.đorđe vignjević

POLJSKE KOSACICE JKP NAŠ DOM APATIN POLJSKE KOSACICE JKP NAŠ DOM APATIN (2) POLJSKE KOSACICE JKP NAŠ DOM APATIN (4) POLJSKE KOSACICE JKP NAŠ DOM APATIN (9) POLJSKE KOSACICE JKP NAŠ DOM APATIN (6) POLJSKE KOSACICE JKP NAŠ DOM APATIN (14) POLJSKE KOSACICE JKP NAŠ DOM APATIN (11) POLJSKE KOSACICE JKP NAŠ DOM APATIN (15) POLJSKE KOSACICE JKP NAŠ DOM APATIN (17)