НЕСТАО 13-ГОДИШЊИ ДЕЧАК ИЗ СТАРЕ ПАЗОВЕ- МУП ПОЗВАО ГРАЂАНЕ ДА ПОМОГНУ У ПОТРАЗИ

SRBIJA VESTI

Моли се сви који имају информације о Петру да обавесте најближу полицијску станицу или јаве на број телефона 062/300-331

Дечак Петар Митровић (13,5) из Старе Пазове нестао је синоћ око 23 сата у овом граду док се враћао кући. Дечак се враћао кући и од тада му се губи сваки траг.

Kамере кладионице снимиле су га како пролази Змај Јовином улицом возећи црни бицикл. Траг му се губи у Улици Бранка Радичевића, када је кренуо ка кући.

Kако кажу у његовој породици, пре нестанка је послао поруке брату, али га од тада нико није чуо ни видео.

У тренутку нестанка на себи је имао црну тренерку и возио је црни бицикл.

О његовом нестанку одмах је обавештена полиција, а из дечакове породице за Телеграф.рс додају како се протеклих дана није догодило ништа сумњиво.

Моли се сви који имају информације о Петру да обавесте најближу полицијску станицу или јаве на број телефона 062/300-331.

Огласио се МУП
Припадницима Министарства унутрашњих послова у Старој Пазови је пријављен нестанак тринаестогодишњег дечака из овог места, који је на себи имао црну дуксерицу и доњи део црне тренерке.

Дечак је висине око 175 центиметара, средње телесне грађе, кратко ошишане светло браон косе и браон очију.

Полиција интензиво трага за овим дечаком са фотографије и позива све који имају било какву информацију о њему да се јаве на бројеве телефона 022/311-122 и 064/89-21-391, наводи се у саопштењу МУП-а.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *