CEKOS: TRENING PO MERI LOKALNE ZAJEDNICE

APATIN DRUŠTVO VESTI VOJVODINA

Centar za kulturu i obrazovanje Sonta u partnerstvu sa OKUD „Ivo Lola Ribar“, Ženskim kuglaškim klubom Apatin i Opštinskim kulturnim centrom Apatini u saradnji sa „Hajde da…“ iz Beograda i uz finansijsku podršku Međunarodnog centra Olof Palme, realizuje trodnevni trening na temu prikupljanja sredstava i finansijske održivosti za organizacije iz opštine Apatin.

Učesnici će kroz niz različitih radionica naučiti na koje se sve načine mogu obezbediti finansijska sredstva za rad organizacija, šta je to socijalno preduzetništvo i druga znanja i veštine potrebne za savremeni rad u organizacijama neprofitnog karaktera.

Trening će držati eksperti iz ove oblasti, Srđan Mitrović i Aleksandra Vidanović, a biće organizovan poslednjeg vikenda u avgustu (25, 26, 27. avgust).

Tačna satnica i mesto održavanja biće kasnije određeni. Svi troškovi, uključujući hranu, osveženje i materijal za rad su pokriveni.

Cilj projekta je izgradnja kapaciteta ljudskih resursa u lokalnim organizacijama, neformalnim grupama ili institucijama s ciljem da se podrži njihov opstanak, rad i rast na lokalnom nivou.

Organizatori pozivaju sva udruženja, neformalne grupe, sportska udruženja kao i javne institucije i njihove članove i zaposlene da se prijave putem linka https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSecaLA8mGU1PVw3rdNeIfk9D_OHimAE0e5OqfPLrIyAQ-nP3g/viewform(može se pronaći na sajtu Centra za kulturu i obrazovanje Sonta). Broj učesnika je ograničen, a prijave je potrebno poslati do trećeg avgusta. Za više informacija možete se obratiti na ckosonta@gmail.com.

plakat mediji