NEKI NOVI “PANONSKI BOMBARDERI”, MEDALJE ZA ĆETKOVIĆA I RADONIĆA

APATIN BOKS SPORT VESTI

Članovi Bokserskog kluba “Apatin” imaju povod za slavlje. Oni su se vratili sa Pojedinačnog prvenstva Srbije u boksu za mlade i žene, sa dve osvojene medalje. Među 180 prijavljenih kandidata, za svoje mesto su se izborili Apatinci Nemanja Ćetković i Milan Radonić, obojica učenici sedmog razreda osnovne škole u Apatinu.

Ćetković je u kategoriji školaraca od 90 do 105 kilograma osvojio zlatnu medalju, dok je njegov klubski kolega Radonić osvojio bronzu u kategoriji školaraca do 72 kilograma.

Iz kluba ističnu da su veoma zadovoljni rezultatima svojih takmičara i da se u klubu vredno radi svakodnevno kako bi Apatin dobio neke nove “Pankonske bombardere”.

Bokserski klub “Apatin” trenutno broji oko 15 članova. Iz uprave kluba pozivaju sve zainteresovane od 10 do 18 godina da im se priključe u treninzima. To mogu da urade, ponedeljko i petkom do 17, a sredom od 18 sati u prostorijama Sportskog saveza gde se održavaju treninzi. Sve potrebne informacije mogu se dobiti i na broj telefona 063/44-03-422.