НАТАША БЕКВАЛАЦ И АЦА ЛУКАС НА “СЛАТКИМ ДАНИМА”

VESTI VOJVODINA

У Црвенки ће 10. и 11. маја 2019. године бити одржана манифестација „Слатки дани у срцу Бачке“. У склопу ове дводневне манифестација посетиоце очекује одличан културно-забавни програм са спектакуларним концертима. Сутра, 10. маја у вечерњим часовима ће наступити Наташа Беквалац, док ће у суботу, 11. маја од 16 сати најмлађи имати прилику да се друже са популарном Јутјуб екипом “Стубери”. У суботу од 22 сата концерт ће одржати фолк певач Аца Лукас. Поред естрадних звезда, за добро расположење посетилаца манифестације побринуће се и DJ Marcos, DJ Srka, DJ Coa и DJ Grizli.

“Слатка улица” у Црвенки ће и ове године окупити произвођаче слаткиша, удружења воћара и виноградара, удружења жена, спортске организације, школе, као и дечје аниматоре, мажореткиње, штулаше, мађионичаре и жонглере.

  • Манифестација је заснована на „слаткој индустрији“, која је бренд Црвенке, али је замишљена и као промоција локалних аутентичности кроз спорт, културу, гастрономију и етно-садржаје. „Слатки дани“ су и чувар традиције Црвенке, у којој живе припадници 22 нације, рекао је Владимир Станковић, директор Туристичке организације општине Кула, која је уз МЗ Црвенка и „Јафу“ и Шећерану организатор „слатке“ феште.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *