NASTAVLJA SE ZIMSKI TURNIR, DŽIGI KAO U NAJBOLJIM DANIMA

APATIN FUDBAL SPORT VESTI

Zimski turnir u malom fudbalu, „Apatin 2016“ iz utakmice u utakmicu pobuđuje sve veće interesovanje i u velikoj meri ispunjava očekivanja posetilaca. Dejan Smiljanića je blistao u konkurenciji veterana postigao svih pet pogodaka za svoju ekipu Džigi je podsetio na dane kada je sa pravom biran za najboljeg igrača turnira. Velika borbenost i dosta pogodaka viđeno je kod seniora, koji su zbog zalaganja i nekoliko veoma atraktivnih poteza tokom čitavih utakmica dobijali aplauze sa tribina.

Na razočarenje organizatora, Sportskog saveza opštine Apatin, somborska ekipa Čivas, koja je najavila učešće odustala je bez da je obavestila bilo koga iz organizacionog odbora. Takav neodgovoran potez komšija u velikoj je meri poremetio raspored utakmica, a treba naglasiti da im je prilikom dogovora o učešću organizator izašao u susret i prilagodio njihovim potrebama termine igranja, ali očigledno da ni to nije bilo dovoljno.

Evo sinoćnih rezultata:
-Veterani: Česma invest – Džigi 1:5 i Picerija Zamak – APA 2:4
-Seniori grupa A: Česma invest – Kafe plesni bar Trik 7:4 i Kafe Ekstra/Poljomarket/Restoran Šaran – Vlaneks 5:4

Današnji program počinje od 16 sati i 30 minuta utakmicama pionira, a nakon toga od 18 i 30 na scenu stupaju seniori. Današnji raspored

16,30 pioniri Papir šop – Džimikomerc
17,10 pioniri Paksel – Via Produkt
17,50 pioniri Madrid – Česma invest
18,30 seniori B Omladinci – Restoran Marina
19,20 seniori B Tigrovi – Keš trans/Dina sistem
20,10 seniori B JV0 58 – Mont izgradnja

Turnir u malom fudbalu Apatin 2016 (6) Turnir u malom fudbalu Apatin 2016 (4) Turnir u malom fudbalu Apatin 2016 (3) Turnir u malom fudbalu Apatin 2016 (2)