НАKОН СПИНЕРА, “POP IT” НОВА ИГРАЧKА ЗА KОЈОМ СУ KЛИНЦИ ПОЛУДЕЛИ

SOMBOR SRBIJA SVET VESTI

Играчка која са својим мехурићима највише подсећа на силиконски калуп за прављење леда или омот за паковање ломљивих ствари, постала je прави хит међу основцима. Осмишљена као веома корисно помагало, али за децу са одређеним проблемима у понашању и управо њена сврха можда најбоље објашњава зашто је игрица постала популарна.
“POP IT” је мекша, тиша верзија омота са мехурићима који не мора да се баца након једне употребе. Дуготрајан је и лак за понети где год да идете. Чињеница да је преносив чини га одличним за дуге вожње аутомобилом и путовања. Може се мало запрљати, али ништа што сапун и вода не могу поправити, стоји на декларацији произвођача.
За игру су потребна два играча, а они одлучују ко започиње играјући камен, папир, маказе. Први играч бира ред и притисне онолико мехурића колико жели – други играч ради исто. Они се смењују све док један од играча на крају не притисне последњи балон. Игра је изазовна за старију децу и захтева од њих да размишљају стратешки. Победник се крунише једном када победи три пута!

“POP IT” је израђен од силикона и може се користити бесконачно много пута. Димензије 12,5 цм, дебљине 1,5 цм. Цена “ПОП ИТ”, варира од 250 динара за облике круга и квадрата до 650 динара колико коштају разнобојни и комликованији облици ове играчке.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *