NAJBOLJA KUGLAŠICA SNEŽANA KRTINIĆ IZ APATINSKE PIVARE

APATIN DRUŠTVO HRONIKA SRBIJA SVET VESTI VOJVODINA

Na petom tradicionalnom BELhospice humanitarnom turniru u kuglanju sakupljeno je 7.000 evra za palijativno zbrinjavanje onkoloških pacijenata, a  tim Apatinske pivare osvojio je prvo mesto.  Za najbolju kuglašicu proglašena je Snežana Krtinić iz Apatinske pivare.

Turnir se svake godine tradicionalno organizuje povodom „Dana žena“, aekipe su činile dame zaposlene u kompanijama koje su podržale ovu humanitarnu akciju: Apatinska pivara, Inel, Executive Group, Glaxo Smith Kline, Pharma Swiss, Adecco, Vivid Moment , Montprojekt,  AstraZeneka, TeleGroup,  Sade, S&T, Milšped i BelMedic.

Apatinska pivara kao kompanija koja podržava društveno odgovorne projekte, trudi se da svojim primerom podstakne i ostale kompanije da slede njen primer. Učestvovanjem, drugu godinu za redom, Apatinska pivara je pomogla i olakšala rad BELhospice centra.

Humanitarni turnir u kuglanju BELhospice

Pobednicki tim - BELhospice turnir

BELhospice

BELhospice je dobrotovorna organizacija koja već 10 godina potpuno besplatno zbrinjava terminalno obolele onkološke pacijente. BELhospice to postiže kroz aktivnu i sveobuhvatnu brigu o pacijentima koja podrazumeva medicinsku kontrolu bola i drugih simptoma bolesti, kao i psihološku, socijalnu i duhovnu podršku pacijentima i njihovim porodicama. U zbrinjavanju učestvuju timovi sastavljeni od profesionalaca različitih profila (lekari, medicinske sestre, socijalni radnici, psiholozi, volonteri). Sve usluge palijativnog zbrinjavanja su potpuno besplatne za pacijente i njihove porodice, a celokupan rad BELhospice centra finansira se iz donacija i dobrotvornih akcija koje organizuje tokom godine.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *