NAJAVA SPORTSKIH DEŠAVANJA ZA PREDSTOJEĆI VIKEND

APATIN OSTALI SPORTOVI SPORT VESTI

Mladost u subotu od 15 i 30 putuje u Srbobran na duel sa istoimenom ekipom koja je već viđeni prvak. Tim iz Srbobrana su pojačali Ćovin i Grabež bivši članovi Bratstva iz Prigrevice.

U istom terminu Prigrevčani će dočekati ekipu Radničkog iz Zrenjanina. Bratstvo je favorit u ovom meču ali im predstoji žestokih 90. minuta da to i dokažu.

Futsaleri će u subotu 31. marta od 16 sati gostovati ekipi Tango u Novom Sadu i pokušati da osvoje nova tri boda. Domaćin je poslednji na tabeli, a prema rečima predsednika Kluba Malog fudbala Apa-futsal ovakve mečeve je najteže igrati jer su oni dobijeni unapred.

U subotnjem terminu od 16 i 30 igraće Rukometni klub Potisje Pleteks iz Ade i gosti PIK iz Prigrevice. Još jedan veliki izazov je pred rukometašima Prigrevice koji će oslabljeni otputovati u Adu.

Rukometni klub Apatin u subotu od 18 sati na svom terenu dočekuje ekipu Hercegovine iz Sečnja i po navici susret ova dva tima uvek donese mnogo rezultatske neizvesnosti. Apatinci će naredne srede igrati zaostalo prvo kolo protiv ekipe Dolova.

U nedelju 1. aprila igraće oba predstavnika opštine Apatin u Međuopštinskoj ligi 1. razred. Oba meča igraju se od 15 i 30, a Partizan iz Kupusine gosuje u Aleksi Šantiću, dok će Jedinstvo biti domaćin prvoplasiranom Poletu iz Sivca. Jedan rang niže obeležiće međuopštinski derbi između Terekveša iz Svilojeva i Dinama iz Sonte koji se takođe igra u nedelju od 15 i 30.