NAGRAĐENI ZAPOSLENI U POLICIJSKOJ STANICI APATIN ZA VISOKE REZULTATE OSTVARENE U PROFESIONALNOM OBAVLJANJU POSLA

APATIN DRUŠTVO VESTI

Povodom obeležavanja Dana Ministarstva unutrašnjih poslova i Dana Policije Republike Srbije priređen je prijem za pripadnike Policijske stanice u Apatinu.

Viši policajac Aleksandar Divjak i samostalni referent na upravnim poslovima Dušanka Vejin nagrađeni su ručnim satovima za visoke rezultate ostvarene u profesionalnom obavljanju poslova.

Svečanost je, u prisustvu većeg broja pripadnika PS u Apatinu, otvorio njen komandir Goran Banović.

Prijemu je prisustvovao i Saša Dmitrašinović, načelnik PU Sombor, koji je zahvalio lokalnoj samoupravi na održavanju tradicionalne saradnje i poklonima za najistaknutije pripadnike policije, a njima čestitao na priznanjima i poželeo puno uspeha u daljem radu.

Predsednik apatinske opštine, dr Živorad Smiljanić, istakao je tradicionalnu saradnju PU i lokalne samouprave od 1982. godine i dodao da ona može biti primer u mnogim opštinama, a zatim i čestitao dobitnicima zasluženog priznanja.

Ova dva dana obeležavaju se u znak sećanja na 1862. godinu, kada je srpska Žandarmerija na Duhove, 15. juna, odigrala presudnu ulogu kod Čukur-česme, kao i naredna dva dana tokom turskog bombardovanja Beograda.

Duhovi su, inače, slava Ministarstva unutrašnjih poslova i Policije Republike Srbije.

V. M.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *