NA NOVOSADSKOM SAJMU TURIZMA APATINSKA MARINA PREDSTAVILA PROJEKAT PECAROŠKI VIKEND

APATIN EKONOMIJA VESTI

Na upravo završenom sajmu turizma koji se po 50 put održao u Novom Sadu, uspešan nastup su imale JKP Marina Apatin, Banja Junaković i Turistička organizacija opštine Apatin. Kako je za naš radio rekla Ljiljana Krec direktorka apatinske Marine, na ovogodišnjem sajmu turizma predstavljen je potpuno novi proizvod ovog preduzeća, pecaroški vikend u Apatinu.

-Mi smo izašli sa jednim potpuno novim proizvodom, a to je jedan pecaroški vikend u Apatinu. Odziv za to je bio veoma velik. Iskoristili smo priliku za to što je u toku i sajam lova i ribolova i posetili smo i taj deo hale, promovisali smo našu ponudu i nadamo se da će biti uspeha i odziva kako domaćih, tako i stranih pecaroša, kaže Krecova.

Prema njenim rečima, ovogodišnja poseta je bila iznad proseka a uspeh su imale i Turističa organizacija kao i Banja Junaković.

-Na sajmu turizma smo nastupili sa banjom Junaković  i Turističkom organizacijom Apatina. Učestvovali smo pod pokroviteljstvom Turističke organizacije Vojvodine. Na zajedničkom štandu predstavili smo neke novine, ali i ono tradicionalno što naša opština ima da ponudi. Vidno je da je ovaj sajam bio mnogo posećeniji u odnosu na predhodne sajmove. Da li je razlog to što je 50 ili je mnogo bolje organizovan, uglavnom bilo je osetno više posetilaca, kaže Ljiljana Krec.

Ljiljana krec, marina