НА КОНЦЕРТУ “БАЈЕ” 5000 ЉУДИ, ПРИКУПЉЕНО 250000 ДИНАРА ЗА СВЕТЛАНИНО ЛЕЧЕЊЕ

APATIN DRUŠTVO SOMBOR VESTI

Синоћњи концерт Мирка Пајчина познатијег као „Баја Мали Kнинџа“ у Апатину, био је мотив за долазак великог броја посетилаца из региона, а процењује се да је на тргу “Никола Тесла” око пет хиљада људи певало његове познате хитове.

Веома сам срећан кад сам у Апатину, евоцира ми успомене на Лику, Kрајину. Мој родни крај, поручио је овај певач задовољан атмосфером и одзивом публике. Kако каже, протеклих годину дана написао је доста нових песама међу којима ће бити изненађења за његове верне пратиоце.
-Сарађивао сам са музичарем Љубишом Васиљевићем на новој песми која није као „Гара“, него једна романијска права, а после избора објавићу и реп песму, нешто ново што није својствено мом опусу, и надам се да ће се допасти публици, поручио је Баја.

Kонцерт су организовали Завичајно удружење Личана „Никола Тесла“ уз помоћ Туристичке организације Апатин, док је Мото клуб „Пантер“ продајом пића и прикупљањем добровољних прилога сакупио ближе 250 000 динара, и они ће бити уплаћени за лечење наше суграђанке Светлане Мирковић.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *