„MONTEVIDEO“ POBEDNIK LETNJEG TURNIRA U ULIČNOM FUDBALU

APATIN FUDBAL SPORT VESTI
Udruženje građana „MRAV“ iz Apatina uz podršku Kancelarije za mlade organizovalo je prvi letnji turnir u uličnom fudbalu za dečake od 2005. do 2007. godišta, a utakmice su se igrale na terenu između Osnovne muzičke škole „Stevan Hristić“ i Osnovne škole „Žarko Zrenjanin“.
Učešće je uzelo pet ekipa od po tri igrača u dve grupe: „Derbi“, „FK Nemačka“, „Montevideo“, „Munje“ i „Partizan“. Odigrano je ukupno osam utakmica. Četvrto mesto pripalo je ekipi „Derbi“. Treće mesto osvojila je ekipa pod nazivom „Partizan“, drugoplasirana je ekipa „FK Nemačka“, a pobednik turnira je ekipa „Montevideo“.
Meč za treće mesto:
„Derbi“ – „Partizan“ (6:9)
Meč za prvo mesto:
„Montevideo“ – „FK Nemačka“ (4:1)
Zanimljive nagrade, među kojima su bile fudbalske lopte za članove pobedničke ekipe, slatki paketi, medalje i diplome za prva tri mesta, uručili su članovi rukovodstva UG „MRAV“. Svi učesnici turnira dobili su zahvalnice.
Ovaj sportski događaj, propraćen odličnom atmosferom i fer-plej igrom mladih, nadasve talentovanih fudbalera, organizovan je sa ciljevima promocije sporta i zdravog načina života, kvalitetnog provođenje slobodnog vremena i druženja mladih.
Tehničku podršku pružili su: Osnovna škola „Žarko Zrenjanin“, Sportski savez, Škola fudbala „Olimpik“, štamparija „MG print“, muzički studio „Change“ iz Apatina i mediji, kojima se UG „MRAV“ zahvaljuje, a zahvalnost odaje i svim volonterima koji su doprineli uspešnoj realizaciji turnira.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.