“MONTEVIDEO” POBEDNIK LETNJEG TURNIRA U ULIČNOM FUDBALU

APATIN FUDBAL SPORT VESTI
Udruženje građana “MRAV” iz Apatina uz podršku Kancelarije za mlade organizovalo je prvi letnji turnir u uličnom fudbalu za dečake od 2005. do 2007. godišta, a utakmice su se igrale na terenu između Osnovne muzičke škole “Stevan Hristić” i Osnovne škole “Žarko Zrenjanin”.
Učešće je uzelo pet ekipa od po tri igrača u dve grupe: “Derbi”, “FK Nemačka”, “Montevideo”, “Munje” i “Partizan”. Odigrano je ukupno osam utakmica. Četvrto mesto pripalo je ekipi “Derbi”. Treće mesto osvojila je ekipa pod nazivom “Partizan”, drugoplasirana je ekipa “FK Nemačka”, a pobednik turnira je ekipa “Montevideo”.
Meč za treće mesto:
“Derbi” – “Partizan” (6:9)
Meč za prvo mesto:
“Montevideo” – “FK Nemačka” (4:1)
Zanimljive nagrade, među kojima su bile fudbalske lopte za članove pobedničke ekipe, slatki paketi, medalje i diplome za prva tri mesta, uručili su članovi rukovodstva UG “MRAV”. Svi učesnici turnira dobili su zahvalnice.
Ovaj sportski događaj, propraćen odličnom atmosferom i fer-plej igrom mladih, nadasve talentovanih fudbalera, organizovan je sa ciljevima promocije sporta i zdravog načina života, kvalitetnog provođenje slobodnog vremena i druženja mladih.
Tehničku podršku pružili su: Osnovna škola “Žarko Zrenjanin”, Sportski savez, Škola fudbala “Olimpik”, štamparija “MG print”, muzički studio “Change” iz Apatina i mediji, kojima se UG “MRAV” zahvaljuje, a zahvalnost odaje i svim volonterima koji su doprineli uspešnoj realizaciji turnira.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *